2013. május 13., hétfő

Soproni hétvége Òminál
A soproni hétvége meglepöen jól sikerült, attól féltem, majd nem alszanak, nem találják fel magukat a lányok, de minden rendben volt. A délutáni alvás is megvolt, anya rengeteg kajával készült, program is volt, bár a jó idö csak vasárnap köszöntött be, azért mi jól éreztük magunkat.
Voltunk Nikollal és Lórival találkozni, akiket még a bécsi kórházból ismerünk, szuper ötelt volt a játszóházba menni, a lányokank és Lórinak is nagyon tetszett. Misu, Lóri kistesója majdnem átaludta az egészet, az elején azért még volt idönk kicsit barátkozni. 
Hihetetlen, mi lett ezekböl a minitöpörtyükböl, hogy megnöttek, milyen ügyesek. Nikollal váltottuk egymást mindig a kórházban, ö ment, mikor én jöttem, ránéztünk egymás babáira és a szülés után annyira jó volt, hogy egy szobában feküdtünk, jót dumáltunk ,itt a blogon is írtam róla. A gyerekek hamar összebarátkoztak és volt nagy puszizkodás a végén.
 Találkoztunk az unokatesókkal is, akikkel nagyot játszótereztünk, ök is olyan nagyot nöttek,  Dani a szerelmem, odasúgta, hogy ugye jössz megint hamarosan, Àron meg annyira közvetlen, barátságos, imádom öket.
A lányok sokat beszélnek róluk, nagyon szeretik a két unokatesót.
Voltunk fodrásznál is, ahol Isabella a legbátrabb, rögtön beült a fodrásszékbe,  megengedte, hogy levágják a haját, Marlene egyböl rákozott hátrafelé, mikor meglátta a sok idegent, ö nem bír egyböl felengedni, nem is vághatták le a haját, próbáltam, hogy ölbe veszem, de akkor sem.
 Ìgy ö maradt hosszú hajú, estig, mikor hazaértünk és kiderült, hogy már lekésett a fodrászolásról, elkezdett sírni, így este levágtam otthon a haját. nem lett olyan nagyon egyenes, de nem baj, jól áll neki is. 
Elisa is bátor volt, szép lett a haja, neki mindig nagyon beizzadt a nyaka, a haja csurom víz volt egy futkározás után, nem csakhogy jól áll neki, de nagyon praktikus is.Utána jutalomfagyi volt a bátraknak és a nem olyan bátraknak is :-)
A lányok ahogy kikanyarodtunk az utcából, sírtak, hogy  ök itt akarnak maradni, ne menjünk haza. Azt hiszem nagyon tetszett nekik a sok kényeztetés, program. Még nem értünk ki Sopronból, már aludtak a kocsiban, hazáig.11 megjegyzés:

 1. Isabellának és Marlenének is nagyon szép a haja, de Elisa új frizurája egyszerűen telitalálat.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is Elisa annyira mas es annyira cuki lett ezzel az uj frizuraval (na nem mintha elötte nem lett volna aranyos), de ez tenyleg szuper jol all neki!!!! Es azert Isabellanak is szepen nö es sürüsödik mar a haja :)) Marlenehez meg passzol a hosszu haj, a kis diva :)))
  örülök, hogy jo hetvegetek volt!!! Millllio puszi, a heten hivlak!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó volt az a nap!Meg KELL ismételnünk egyszer. Lóri mondta,h most lecsúszik(talán)a kukacos csúszdán a csajokkal,nem lesz gyáva.
  Dögösek a csajok mindenhogy,imádom Őket-frizura ide vagy oda :D
  Puszi nektek!!!

  VálaszTörlés
 4. Köszi Kristi, nekem is nagyon tetszik! :-)

  VálaszTörlés
 5. Orsi, szerintem is nagyon jó lett nekik, Isa haja még elég babás, de ahhoz képest, hogy miylen soká kopasz volt, ez is haladás már :-) marlenenek meg levágtam itthon, olyan nagylányok lettek ezzel a hajjal.Puszi

  VálaszTörlés
 6. Nikol, igen, nagyon jó volt veletek, látod a blogra csak most értem ide a képekkel. Ha jövünk megint, szólok,pussz

  VálaszTörlés
 7. Kedves Judit!

  Nem ismerjük egymást, bár egyszer már írtam neked pár gratuláló sort a lányok szülinapjára.
  Ne haragudj, hogy ilyesmivel zaklatlak, de nem tudsz véletlenül Ausztriában jó kutyabarát szállást ajánlani? (Azért téged kérdezlek, mert látom a bejegyzéseidben, hogy te is elég vagányan, mindenfelé hurcolod magaddal a kutyátokat, és elég mozgékony családnak tűntök.)
  Magyar fórumokon csak a Gruber Hotelt ajánlotta mindenki, de azon kívül nincs valamilyen ötleted? Kirándulós helyet szeretnénk, hegyek közötti fekvésűt, olyat, ahol jó a kaja, és persze nem extra drágát. (Abban már nem is reménykedem, hogy olyat találunk, ami nincs irtó messze Bp.-től.)
  Nagyon megköszönném, ha írnál valami tippet, és mégegyszer bocs az ide nem illő bejegyzésért!

  Benedek Kati

  VálaszTörlés
 8. Szia Kati,

  bocs hogy csak most látom az írásod, remélem még nincs késön.
  Nézd meg ezt, az itteni hotelok mind kutyabarát helyek:

  http://www.tierischehotels.com/de/unterkuenfte
  Hátha sikerül valamit találni!
  Üdvözlettel
  Judit

  VálaszTörlés
 9. Az orsagot ki kell választani a Land-nál és kiad egy csomó ausztriai helyet!
  remélem tudtam segíteni

  VálaszTörlés
 10. Szia Judit!

  Köszi szépen a választ! Már nézegettem,amit küldtél, tényleg könnyen lehet keresni az oldalon. (Vannak tök jó helyek, de mivel csak augusztusban utazunk, még nem választottunk.)

  Mégegyszer köszönöm a segítséget:

  Kati

  VálaszTörlés