2013. április 4., csütörtök

Gyüjteményem

Összeszedtem már a jövöre nézve pár ötletet, mert az tuti, hogy nem lesz minden lánykámnak külön szobája a jövöben sem. Ìgy el kell kezdenem gondolkodni, hogy lehetne megoldani helyet spórolva az ágykérdést, mert ugye három ágy rengeteg helyet foglal. Ötleteket a netröl gyüjtöttem, van pár reális/megvalósítható is közöttük :-)
4 megjegyzés:

 1. Kedves Judit, nem olyan régen találtam rá a blogodra és persze visszaolvastam az egészet .-))
  Nagyon tetszik, a kislányok nagy egyéniségek már most, az látszik .-))

  Ezért azt gondolom, hogy bár ikrek, előbb-utóbb igényelhetik kissé az elkülönülést a többiektől.
  Szerintem mindhármuknak olyan bútoregyüttesre lenne szükségük, amelyben az ágy fent van, alatta pedig egy kis tanuló-dolgozósarok, játékpolc helyezkedik el.

  Így maga a fekvőfelület nem vesz el semmit a szoba alapterületéből, lenne egy kényelmes méretű asztaluk is. Mert igaz, most nem azok a szöszölős gyerekek, inkább rohangálnak fel-alá meg ugrálnak, de ez azért változhat, ha valamelyik rákap mondjuk a rajzolásra, gyurmázásra, gyöngyfűzésre, stb.
  A leckeíráshoz pedig mindenképpen kell majd asztal, netán a számítógépnek, laptopnak hely.

  És hát ezzel a megoldással a szoba alapterületének csak a minimuma "veszne el" a mozgástérből. A létrák pedig akár bordásfalnak is használhatók, megfelelő kialakítással.

  VálaszTörlés
 2. Szia Vica, kedves vagy, köszi. Valami ilyesmire gondoltam én is, mint amit leírtál, az a leg- helyspórolósabb változat, vagy pedig az egy olyan megoldásra, ahol a szoba egyik oldalán ágyak, a másikon egy hosszú asztal van, mindhármójuknak. Várunk máskor is!

  VálaszTörlés
 3. :-D Ugye Juditkám, hova tesszük a csapatot, ha megnönek? :-)))

  VálaszTörlés