2012. augusztus 23., csütörtök

BOLDOG SZÜLINAPOT LÁNYOK!!!

3 éves hármasikrek, még szójátéknak is jó...
Istenem, mit végigcsináltunk ez alatt a 3 év alatt.
Itt egy kis összefoglaló képekben, honnan indultunk, mivé lettek a töpörtyük, Marlene 860 grammjából és 38 centijéböl mára 14,5 kg és 98 cm lett, Elisa 980 grammjából és 38 centijéböl 17 kg és 100 cm lett, Isabella pedig, a kis hösöm, 640 grammból és 38 cmböl lett 13,5 kg és 95 cm.
Egy csoda, vagyis három csoda, az én kis csodálatos lányaim, nem tudok büszkeség nélkül rájuk nézni, nem tudom az alábbi videot könnyek nélkül végignézni. De most nem fogok elérzékenyülni, hanem ÜNNEPELJÜK ÖKET, egész nap!

Kattintsatok rá Ti is kedves olvasók:


7 megjegyzés:

 1. Kedves Judit! Sok szeretettel gratulálok a lányok szülinapján. Nagyon sok boldog évet kívánok mindannyiótoknak, jó egészséget, és joggal lehetsz büszke sőt elfogult !!! Nagyon szép a videóösszeállítás, nagy örömmel néztem. Csodás anyuka vagy, gyönyörűek a tündérkéid, természetesen gratulálok az egész családnak!!!
  Sok puszit küldök Nektek : Levi és Zsófi mamija.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Judit!


  Szeretettel gratulálok a gyerekeitekhez!
  (Hosszú ideje olvasom a blogodat, nagyon bejön, mert tényleg jó hangulatúak a képek és a bejegyzések.) A lányok pedig igazi vagányoknak látszanak, zseniális fazonok lehetnek élőben.

  Ismeretlenül is szeretettel üdvözöl:

  B. Kati

  VálaszTörlés
 3. Nagyon sok boldog szülinapot a három nagy tündérnek, Isten éltese öket sokaig szüleikkel együtt, egeszseget es sok örömet kivánunk!Judit neked is gratulálok a csodálatos "munkádért", sok eröt és igazan nagyon büszke lehetsz a napsugaraidra, sokszor puszil es ölel Sári, Nóci, Dávid, Judit és Christoph!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon boldog születésnapot kívánunk nektek!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon boldog szülinapot kívánunk a Csajsziknak! Nagyon jól sikerült a videótok. Jó volt visszanézni, hogy milyen kicsik voltak és milyen gyönyörű nagylányok lettek. Millió puszit küldünk nekik! Melcsi, Levi, Zsófi

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!

  VálaszTörlés
 7. Isten éltessen Benneteket! Nagyon tündériek lettek a lányok! Jó egészséget, sok boldogságot az egész családnak!
  Üdvözlettel ica

  VálaszTörlés