2012. május 30., szerda

Gyereknap

Mama tervez, lányok végeznek....
Elterveztük, hogy vasárnap átmegyünk Mo.-ra, Lipótra, kis gyereknapi ünnepségként, hétfön meg ünnepnap, hazvisszük a nagymamát Sopronba, kis shopping, délután meg talákozó egy régi barátunkkal, Lórival, akit még az inkubátorból ismerünk.
Ehhez képest Marlene már pénteken kornyadozott, éjjel lázas lett, szombaton délben hányt,  délután már 39,5 fokos láza volt, de aztán jött Bruno barátjuk, semmi baja sem volt, aztán éjjel  alig ment le neki 39 alá.
Minden program lemond, vasárnap itthon, bágyadt beteg gyerekkel, meg két hiperkatívval, akik átvették Marlene erejét és energiáját is.
Még jó, hogy hárman voltunk rájuk.
Vasárnap éjjelünk annyira rossz volt, hogy hétfön, Pünkösd napján reggeli után mentünk a kórházba, kiderült, hogy mandula és felsölégúti gyulladás és a vírus az ízületeire is ráment (mondogatta, hogy fáj a térde, de azt hittem, megütötte) antibiotikum, már megint.
Kedden mentem dolgozni, rábeszéltem a nagymamát, hogy maradjon még egy hétig, én úgyis itthon vagyok délre, a többiek meg mennek oviba, így kettesben elvoltak itthon 2 napot. Tegnap este Isabella hányt össze mindent, de nem lett lázas, pedig egész éjjel nem aludtam, annyira féltem, hogy lázas lesz és begörcsöl, járkáltam be hozzá ellenörizni..
Ma szerdán délben el kellett hoznom a másik kettö is, Elisa lázas lett, (naná, hogy ök is megkapják) így holnaptól itthon vagyunk minden.
Végül 2 hónapig senki sem volt beteg, nem szólhatok.
1 megjegyzés:

  1. Szegeny kicsi lanyok,csunya vizust kaptatok el,nalunk most himlo jarvany van.Remelem mar jol vagytok.pusizka

    VálaszTörlés