2011. szeptember 10., szombat

Javulóban

Mindenki jobban van, végül egész szépen kikeveredtek a náthából, Marlenének van még höemelkedése és köhög, orra folyik, Elisa még a legtaknyosabb, de alakulunk.
Az éjszakáink nem voltak rosszabbak, mint amilyenek szoktak lenni, (mindenki 1-2x kelt) söt volt egy éjjel, amikor csak Marlene ébredt, ö is csak 5 percre, akkorát aludtam!!!
Mivel napközben nem voltak lázasak, a babkocsivalsétáltunk a parkban.
Isabella minden kutyát észrevesz, kiabál, kutuska, kutuska!
Ja, mondom, az a kutuska pont kakil, erre Isabella, az örök szorulásos: Ügyes vagy kutyuska, gyorsan kakiltál! :-))))
 Marlene meg visszafelé látja, hogy két mentös egy nénit rak ki a mentöautóból tolószékbe, nálunk a mentösök piros kabátban-nadrágban járnak és a ruhájukra hatalmas sárga fényvisszaverö foltok vannak felvarrva, szóval jó tarkák és feltünöek.
Marlene izgatottan: Mama, bohóc!!!:-)))
Ma játszótéren voltunk az udvar helyett, nagyon sok minden volt, amit ki lehetett próbálni, összevissza szaladgáltak, a végén Harald már tök ideges volt, mert mellöle nem szabad 10 centire sem elfutni, én hagyom öket pár méterre elszaladgálni, föleg, hogy a játszótér be van kerítve, nincs beton, kutya, az ajtó gyerek számára kinyithatatlan, max.más gyerekek üthetik meg öket a hintával, vagy leeshetnek valahonnan, de az ember azért figyel rájuk.
Na szóval maradtunk volna még, ha a papa bírta volna, de már éhes,szomjas, fáradt volt, úgyhogy mentünk haza egy óra után. Azért így is jó volt, meg hogy még nem teljesen gyógyultak meg, talán elég volt egy óra is a rohangálásra. A képeken nem is látszanak betegnek.
2 megjegyzés:

  1. Juditkam, örülök, hogy jobban vannak a lanyok, remelem, most egy darabig nem hoznak haza semmit az ovibol!! Mentek holnap?
    Nagyon jok a jatszoteres kepek,tenyleg nem is latszanak betegnek, gondolom, elveztek ök is, hogy kicsit kimozdultatok :))) Az az auto Marcelnek is nagyon bejönne :)) merre van ez a jatszoter?
    Millio pussss Nektek, vigyazzatok Magatokra es jo ovizast :)))))))

    VálaszTörlés
  2. Remelem a lanyok mar sokkal jobban vannak es hogy mar ujra bolcsiznek,jo kis egy ora lehetett ez a jatszoterezes a kepek is tukrozik.Edesek nagyon a lanyok.puszika

    VálaszTörlés