2011. szeptember 4., vasárnap

Györi hétvége

Zsuzsi, Julcsi, Lotti,Eszti és a lányok


Lotti és Julcsi kedvence-ElisaAzért Marlene is dajkálva van


Ilyen hölgyek sétáltak a belvárosban


Ò, de kár, hogy nem pancsolhatunk


De majd itt jól bevizezzük magunkat


Barokk násznép


Szépek voltak


"Ve néni"  (Vera néni) reggel a csajokkal


Lotti hintáztatja öket


Esztinél ilyen kivik teremnek a kertben (komolyan!!!)


Eszti és Isabella
 Mi lányok papa nélkül elindultunk egy csajos hétvégere.
Jól utaztunk, pénteken Zsuzsiékat látogattuk meg, amikor odaértünk még csöpögött az esö, aztán olyan meleg lett, hogy fürödni is lehetett volna. A lányok odavoltak a csúszda-mászóka-hinta kombinációtól a kertben, meg a pattogatott kukoricától, amit akkor ettek elöször, nagy siker volt. A fött kukorica meg a frissen sütött sütemény csak a pattogatott kukoricás tál kiürülése után lett érdekes.
Julcsi és Lotti nagyon ügyes bébiszitterek voltak.
Este Esztiéknél aludtunk, azért elég jól elaludtak, nagyon jó helyünk volt, a Máté szobáját foglaltuk el.
Másnap reggel a lányok nagyon néztek, hol vagyunk, de aztán nagyon felbátorodtak, szedtek sok-sok szilvát (minden szemet meg is kóstoltak, a végén már azt hittük fájni fog a hasuk, ettek szilvát, szedret, barackot, málnát, elözö este is teletömték a hasukat mindenféle gyümölccsel, meg még rengeteg mással is, de nem lett semmi baj.
Délelött játszótereztünk, meg a temetöben voltunk, apukámnál,a   délutáni alvás után pedig bementünk a városba, egész addig hol esett, hol kisütött a nap, de aztán szerencsénk lett, nem esett az esö.
A városban nagy buli volt, egy barokk esküvö, mindenféle árusok, sok program gyerekeknek. Erröl van a legtöbb kép, mert amúgy nem nagyon volt idönk fotózni, vasárnap este jutott eszembe, hogy alig fényképeztem. Nagyon szép felvonulás volt, a menyasszony is szép barokk ruhában, a völegény érdekes módon szintén fehérben és tollas kalapban. Az egész belváros ünnepi hangulatban volt attól, hogy ott sétált a korabeli jelmezbe öltözött násznép.
Jó késön értünk haza, lányokat nem nagyon kellett altatni.
Vasárnap ebéd után indultunk hazafelé, vagyis Lipótra, mert pénteken még beszéltük Zsókával, hogy ö ott lesz, pont szabin van, de nem tudtam többet hívni, csak odamentünk, hátha otthon találjuk. Szerencsére otthon volt, a lányok aludtak a kocsiban, mi meg dumáltunk egyet, aztán fürdi a medencében, meg játszótér, csirkeetetés, estig. A lányok hullafáradtak voltak.
Hétfön délelött kirándultunk az autószerelö felé :-))), amíg a kocsi készült, találtunk egy szuper játszóteret a faluban, mindent gyorsan kipróbáltunk és ebéd után indultunk Bécsbe vissza. Jó kis hétvége volt.

A lipóti játszótét után olyanok voltak a lányok, mint a fekete péterek, így beraktuk öket a kiskádba, persze mind egyszerre akart pancsolni, amint a mellékelt fotó mutatja:-)))

2 megjegyzés:

  1. De klasz csajos hetvegetek volt nektek,orulok hogy ennyire jol ereztetek magatokat es hogy nagyon bator vagy hogy elmersz indulni a 3 kiscsajoddal.De megerte ,de sok gyumit ettek a lanyok,erdekes ez a regi idoszakbeli eskuvo.Gyonyoruek a lanyok.puszika

    VálaszTörlés
  2. Köszi Iza, hát gondolhatod, féltem elindulni ,ez volt az elsö ,hogy egyedü lmentem, de az alvásidöre raktam a sz indulást, így Györig szépen aludtak

    VálaszTörlés