2011. szeptember 22., csütörtök

Akkor és most
 Még beleférnek a kocsiba, úgy gondoltam a télre még jó lesz a babakocsi, védettebb, melegebb és könnyebb kormányozni, mint a buggyt. Òriásiak lettek a csajok.

5 megjegyzés:

 1. Tenyleg nagyon nagyok a csajok!!!! Az en kis 36-honapos ikreim (ugye mi is aug 24-en szulettunk, sept 20 helyett) csak 11,2kg es 94cm! plane itt amerikaban, ahol tenyleg nagyon nagyon a gyerkocok (atlagban), nagyon piciknek nezunk ki (mind ha bolcsodes gyerekeket vinnek ovodaba!). es olyan erdekes, hogy a harom kislany mennyire mashogy nezni, menyire mas az alkatuk, stb...tenyleg, a lanyok egyforma ruhat/cipot hordanak? a fiaim ruhaban ugyanazt a meretet (euro 98cm, vagy amerikai 2t-3t), cipoben meg az egyik 24es, masik 25os...csak kivancsisagbol...Eszter...(nem tudtam a google accountomat hasznalni most)

  VálaszTörlés
 2. Nemrég kezdtem a blogon olvasásába, és bár még nem jutottam a végére, de lelkesen falom az oldalakat, ha az időm engedi :o)

  A lányaid hihetetlenül tündériek, de ami a legelképesztőbb, hogy mennyire különböznek. Valami megfoghatatlan varázslat is átjárhatja őket, mert ahogy idetaláltam itt is ragadtam, ami nem sok babás-mamás fórumra mondható el.

  Gratulálok a lányaitokhoz és nagyon nagyon boldogságos, sírásmentes ovizást kívánok nektek ^^

  VálaszTörlés
 3. Idetévedtem. Fantasztikusak vagytok! Le a kalappal ANYA és APA előtt. Tiszteletem és egy virtuális ölelés:)

  VálaszTörlés
 4. Szia Eszter, az Isabellám nekem is csak 11 kiló körül lehet, de Elisa biztos van már 14 kg.:-)Pedig ö eszik a legkevesebbet, nagyon válogatós.Nagyon mások, lelkileg is, karakterük egész más, nálad is mások a fiúk? Most 23 és 24-es a lábuk, I.86-92-es ruhákat hord, M. 92, E. 92-98, söt nadrágban néha még nagyobbat is. (ugye az a pocak:-)))Ùgy megnézném a fiúkat, ha lenne idöd, küldenél róluk egy képet? A mailcímem juditwien@hotmail.com

  Szia Ada, nagyon örülök, hogy itt ragadtál, gyere máskor is, köszönjük a dicséretet, ma már csa kicsit sírtak, remélem ez a hetünk jó lesz!

  Márti, neked is köszi, nagyon köszi az ölelést is, ideért:-)Gyere máskor is!

  VálaszTörlés
 5. Hu de kicsik voltak a lanyok es most mekkorara nottek.Mar log le a labuk,alig fernek el benne.Ugyesen gyarapodnak.puszika

  VálaszTörlés