2011. március 4., péntek

csak úgy...

Kicsit betegeskedik a laptopom ,nagyon körülmenyes képeket feltenni, azért pár sikerült.
Lányok egészségesek, jól vannak, (koppkoppkopp), lassan az idö is jobb lesz, hogy kimehessünk.
Megindult a testvérharc, ütik egymás fejét, lökdösödnek, kiabálnak, leordítják egymás fejét, Isabella harap még mindig, ha valamit akar.
Ezen kívül kezdödik a dacolás,mindenre nem a válasz és naponta ezerszer szedem le öket az asztalról, oda állnak fel és egymást taszigálják lefelé.
Reggel 6-7 között kelnek és fél 12-re, mire ebédelünk, már énekeltünk, mondókáztunk, meséltünk, kirakóztunk, legóztunk, kockából tornyot építettünk, másztak, konyhába, folyosón rohangáltak éééés........még mindig nem fáradtak el és még csak 10 óra van.
Ez most a legnehezebb, lekötni öket, úgy, hogy nem mehetünk ki, amit imádnak, de nagyon hideg van még, pláne egyedül nehéz velük kint lenni.
Na, majd csak jön a jó idö.....

5 megjegyzés:

 1. Nagyon cukik a lanyok,nalunk is ez a mese, Julia folyton valahol maszik ,le es fol,asztal,szekreny mindegy csak magasba legyen,nalunk is vannak vittak,de nalunk mar elkezdett kimaradni.Jonn a tavasz remeljuk hisz mar marcius van es akkor jobb lesz.puszika

  VálaszTörlés
 2. Judit és Te mit csinálsz,amikor harap az Isabella?Mert nálunk nem segít a szép szó, a kiabálás,a leteremtés,szóval semmi.Nekem a Tomi harap főleg,de van mikor a többi is.
  Nekik is uncsi a lakás, unják a játékokat, unják egymást,unnak engem. Borzasztó.(szar éghajalton élünk...)Szoktunk járni játszóházba,játszótérre,ha nincs nagyon hideg,meg csak egyszerűen kint motoroznak a kertben.
  Üdv
  Andi és a Trikrek

  VálaszTörlés
 3. Andi, én sem tudok semmit csinálni, semmi sem használ, remélem, hogy elmúlik, sokszor elmondom, hogy az fáj, ha harap és akkor a másik sír, az rossz, meg ilyenek.Nálunk csak I. csinálja, de már egyre ritkábban, én kérdeztem a korai fejlesztöt, ö is azt mondta, vannak harapós gyerekek, nincs mit tenni, elmúlik.
  Mi is nagyon unakkozunk. Mivel szoktatok játszani bent? (új ötletekre vadászok) mi kirakózunk, legozunk, kockát építünk, énekelünk, formabedobó és mesekönyvek vég nélkül, újra és újra.
  Egyedül bírsz velük a játszótéren meg a játszóházban?puszi

  VálaszTörlés
 4. Annyira jo ez az utolso kep, olyan szepek vagytok, olyan jo igy latni Benneteket, össszebujva, anya meg a harom lanya :)))) Örülök, hogy jol vagytok es hogy mindenki egeszseges!! Hat igen, a dackorszak nem egyszerü, de jo lesz, ha hozzaszoksz, mert lesz meg rosszabb is :D:D:D:D:D
  Vigyazzatok Magatokra, millioooo puszi es olyan jo volt kicsit hallani a hangodat!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Orsiiiiiii, ne mondd, hogy még rosszabbis lesz????Még ennél is? Jaj, össze kell szednem magam, ugye é nnem vagyok egy türelmes típus:-))Puszi és írjál, hogy MI VOLT PÉNTEKEN???Jól vuduztam?

  VálaszTörlés