2010. november 11., csütörtök

Továbbra is betegség

Még mindig betegek a csajok, most a köhögés a legrosszabb, éjjel is görcsösen ,a hányásig köhögnek, egymást felébresztve, sírva, fulladozva.
Holnap megyünk dokihoz, vagyis a koraambulanciára kontrollra, ha ott nem írnak fel semmit, akkor el kell mennünk a gyerekorvoshoz köv. nap, csak ahhoz megint kell 2 embert szerveznem.
Nagyon remélem ,hogy nem kell mennünk.
Amúg hangulatuk jó, jönnek-mennek, vigyorognak, csak ha rájuk jön a köhögés, egyik elkezdi és a többiek is utánozzák.
Szedik  homeós golyókat, inhalálunk napi 3x, köhögési szirupot kapnak, szívom az orrukat, szóval a fullprogram.
Másban is mindenben utánozzák egymást, kis majmok, ha egyik valamit csinál, pláne rosszaságot, a többi is azonnal ott van.
Kirámolni azt nagyon tudnak.
Ha valaki dobol az asztalon, azonnal jön a másik kettö is és csapkodnak, egymáson nevetnek.
A héten elkezdték az egymás ölelgetését, már nem csak Elisa, hanem a többiek is, néha összeállnak hárman és ölelgetik egymást, mikor elöször láttam, kijöttek a könnyeim.
Múltkor Isabellát betettem az ágyába, hátha elalszik, olyan álmos volt, nagyon sírt elöször, de aztán Marlene és Elisa felváltva mentek be hozzá,  megnézni miért sír, vittek be neki macit, meg könyvet, nagyon aggódtak érte. :-)))

Most szerintem sokat fogytak, bár nagyon igyekeznek pótolni a lemaradást, esznek ezerrel, tegnap kelbimbót+krumplit, délután virslit, 2-3 virlslit megesznek együtt, imádják.
Nagyon sokat isznak, kamilla teát szoktam nekik csinálni, vagy sima vizet isznak, néha almalevet vízzel hígítva, de azt inkább vigaszként, ha dokihoz megyünk, vagy ha le akarom öket kenyerezni :-)
A kölesgolyót nagyon szeretik, meg minden rágcsát, ha én eszem valamit, rögtön jönnek kunyerálni, föleg Isabella.
Neki már kijött egy rágófoga hátul, egy este lázas volt, aztán ott volt a fog.Most így 9 foga van.
Marlene még mindig sereghajtó az 5 kis fogával. Fent nagyon viccesen három van egymás mellett, ezek egyszerre jöttek, lent meg a kettö középen.
Elisa 7 foggal büszkélkedhet, fent 3 lent 4, a fentiek nagyon távol állnak egymástól, nyuszifogú, nagy szünetek vannak a fogak között.
Szókincs még mindig a mama, papa, cica,hápháp, labda, tiktak, uh-uh-uh(ugatás) mást nagyon nem dumálnak, meg a hadova, mint bibibi, takatakataka, kagn, nagyon vicces és nevetnek egymáson.
Holnap mérik is öket, kíváncsi vagyok, mekkorák lettek.
Jaj, mi lesz holnap ,már nagyon izgulok.

3 megjegyzés:

 1. Sajnalom, hogy meg mindig kinlodtok a betegseggel, azert talan most mar lassan kikecmeregtek belöle!!! Azt hittem, tegnap voltatok a koraamblancian! Majd irjal, hogy mi volt, bar amilyen ügyesek a csajok, nem hiszem, hogy valami gond lenne :)
  Nem csodalom, hogy elerzekenyültel, mikor megölteltek egymast, nem lehet ennel szebbet atelni, az biztos!
  Vigyazzatok Magatokra, aztan majd irjal!!!!
  Millio puszi Nektek!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon sajnálom, hogy még mindig vacakul vannak a Lányok, de az azért jó, hogy legalább a kedvük nem rossz. Tündériek lehettek az öleléssel, nem csoda, h könnyeztél. :)

  Remélem, sikerül holnap elintézni minden dokis dolgot! Elhiszem, hogy nem könnyű a három Lányzóval egyszerre menni bárhová is... Még szerencse, h van kihez segítségért fordulnod!

  Ne izgulj, olyan gyönyörűek, nagyok és okosak a Csajszik, nem lesz semmi baj! :)

  Vivien

  VálaszTörlés
 3. Szegeny kis csajok es szegeny anya,nagyon sajnalom hogy betegek a csajok.
  Hat nem lehet nagyon konnyu neked ez a sok betegseg es sok gyogyszerezes.A csajok ellatasa ilyenkot mikor nyivognak es betegek.
  REmelem holnap jo nap lesz es a doki neni remelem csak jokat mond.Gyonyoru nagylanyok ,gratullaunk a fogaihoz...Holnapra kitartast

  VálaszTörlés