2010. november 4., csütörtök

Fürödtünk, avagy...

........hogyan becsüljük magunkat könnyen, gyorsan túl.
Azt hittem, simán megy majd, bár délelött, mikor egyre nagyobb és nagyobb lett a táska, amit magunkkal kellett vinnünk, kezdtem kételkedni.
Uszodába akartunk menni a lányokkal, Àdám önként ajánlkozott, még nem tudta mire, mármint hogy eljön velünk és segít.
Végül két nagy táskával, benne a mi legszerényebb kevéske cuccunk és a lányok mindene, játéktól, kaján, italon keresztül a pelushegyekig, mindent bepakoltam.
A fürdö nagyon szép, Oberlaa-ban voltunk, nemrég újították fel, sajno mi nem sokat láttunk belöle, a bejáratnál már sorok álltak, vasárnap volt, mindenki fürödni akart.
Bent, 35 fokban, kabinban+a babakocsiban levetköztettük öket, aztán irány a víz.
Nagyon tetszett nekik a lubickolás, de nem lehetett letenni öket sehová, menni akartak (volna) de csúszott a padló, csupa víz minden, a lányok meg még nem állanak nagy biztonsággal a földön.
Egy olyan egyszerü dolog, mint elmenni wc-re is gondot okozott, mert akkor egy elment, valakinél 2 gyerek volt, akik csúsztak-mástak volna a földön, egy méterre a térdig érö víztöl, tehát még azt sem mertem megtenni, hogy leteszem, hadd másszanak, mert startoltak rögtön a víz felé.
Evésröl-ivásról-felnött medencéröl szó sem lehetett.
Összefoglalva kár volt a pénzért, 2 órát voltunk ott, totál lefáradtunk, 2x fürödtek a csajok, hazafe´le aludtak félórát és totál felpörögve (ahelyett, hogy elfáradtak volna, ugye mint a normáilis gyerekek:-)) este 9kor sem akartak még elaludni.
A további uszodalátogatásokat jó sokára  tervezzük, mondjuk 1 év múlva, megfelelö számú segítö kézzel (minimum 4 ember).
Az eddigi hitünk is megrengett, miszerint mi el tudnánk menni egy hétvégére egy welness hotelbe a gyerekekkel, hehe, a´fürdés meg plusz még az ottlavás gondolom katasztrófába torkollna.
Na ennyit erröl, mindenesetre a fürdizést nagyon élvezték a csajok, mi meg a köv.napokban kipihentük magunkat.
Képeket azért rakok fel a nagy fürdiröl.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jol elterveztetek a dolgot,hat persze hogy nehez 3 kis eleven csajszival furdeni menni,minden csupa viz,mindenki mas fele akar menni,oket meg nem lehet letenni vagy elelngedni mert biztos valamelyik csajszi a vizben landolt volna.De azert orulok hogy jot furodtek a lanyok,puszika

  VálaszTörlés
 2. A "katasztrófától" eltekintve nagyon megmosolyogtató volt a bejegyzés. Legalább kipróbáltátok ezt is. :)

  VálaszTörlés
 3. :-))
  Vivien, hát igen, lassan rájövünk, hol vannak a határaink:-)))
  Szabina és Julia, igen, legalább a lányok jól érezték magukat.

  VálaszTörlés
 4. Hát Judit, azért nem kell engem se sajnálni! Legalább volt egy jó délutánunk 5-en, mégha el is fáradtunk és egyébként: máskor is szívesen! De utána nem kérek McDonald's-os tömést! :)

  Puszi, Lóbaba

  VálaszTörlés