2010. október 7., csütörtök

Szülinapi buli

Itt indultunk


Elfoglalt leányzók
Vasárnap szülinapi buliban voltunk, a volt kórházi szobatársam kisfia is egy éves lett, akivel annak idején együtt nyomtuk pocakosan az ágyat, ö Gudrun.
Azóta is kapcsolatban vagyunk és kisfia Florian egy lehetséges vöjelölt :-)))

A 2. vagy 3.kerületbe kellett mennünk, egy játszócsoportban volt a buli (http://www.kind-und-kegel.at/), ahova amúgy ök játszani járnak, két másik babának is szülinapja volt.
A lányok jól viselték az utazást, az egyes és kettes kocsival mentünk, hogy beférjünk a metroba, anya jött velem, mert Harald Magyarországon horgászott aznap.

Kicsit féltem, mert mi kicsit antiszociálisak vagyunk, ugye nem járunk sehova, a csajok leginkább a nappalinkat+kertünket, udvarunkat ismerik, más gyereket akkor látnak, ha eljön hozzánk valaki, idegen helységet meg talán 3-4-et ismernek, ebben benne van az orvosi rendelönk is.
Gondoltam kibírjuk azt az egy órát, amit szándékoztam ott tölteni, akkor is, ha ordítva kapaszkodnak belém.
Kicsit néztek, mert az elsö emeletre kézben vittük fel öket, én kettöt, anya egyet, aztán nagy elöszoba, tarka, színes, ott levetköztettük öket és mire én is levetköztem, a lányaim a szélrózsa minden irányába szétspricceltek, bevetették magukat a gyerekek közé, jöttek mentek, minden játékot megkóstoltak, kipróbáltak, mindenkit néztek, a kis nyuszi Isabellámat legközelebb Gudrun, majd férje, Stevie karjában láttam legközelebb,  sírás nélkül, Elisa mint egy mintagyerek ,senkit sem cibált meg, lökött fel, (mint itthon) Marlene vigyorgott egész idö alatt, mikor kaja is volt, leültek a földre és mint az etióp éhezök tömték a kaját maugukba.
Anyukámmal mi is nagyon jól éreztük magunkat, még beszélgetni is tudtam más anyákkal.
2 órát töltöttünk ott és nagyon feldobódva jöttünk haza, nagyon jó, hogy elmentünk.
A csajok persze teljesen k.o-k voltak, aludtak egész hazáig, este meg mint a kisangyalok tovább aludtak.
Kéne nekünk rendszeresen a kapcsolat a kinti világgal, csak hát nagyon nehéz megszervezni.
Ezen felbátorodva vasárnap bolhapiacra megyünk öten lányok, igaz az csak nekünk lesz buli, de a kicsik addig nézegetnek majd.

Ès ha már a szülinapoknál tartunk, a csajok legidösebb unokatesója, Dóra ma 18 éves!

Isten éltesse sokáig!


Florian, az ünnepelt

                                           Florian és Isabella

Ez a sok labda nagyon tetszett nekik
                                               
                                                                 Nagyon édes a vöjelöltem, nem?

                                          Elisának nagyon tetszett a játék, amit Flo kapott(auto)


                                              Torta is volt, meg éneklés

                                              Stevie Isabellával

                                            Florian és mamája, Gudrun

                                              Az evés teljesen lekötötte öket


 Ez az öt baba a fotón, tavaly nyáron még 3 anyuka hasában nöddögélt , akik közös kórteremben feküdtek és egymást vigasztalták, bátorították, ették egymás kajáját, nagyokat röhögtek és sírtak, megismerték egymás családját.
Florian, Isabella, Elisa, Sebastian és Marlene, de jó hogy egy évesek lettetek és ilyen szépek, egészségesek vagytok!
                                                          Happy Birthday !

4 megjegyzés:

 1. De jo hogy vegre gyerekek kozze is mehetettek,hat a lanyok gondolom egymassal is megvannak es van kivel jatszanak de az ugy sem ugyan az ha uj arcokkal gyerekekkel talalkoznak.De jo kis szulinapi bulira mentetek nagyon meghato a dolog hogy az 5 gyereket egyszere hordtatok a pocakokban es foleg hogy tartsatok a kapcsolatatott es hogy meghivtak es ti el is mentetek.Gyonyoruek mind es nagyon jol erezhetek magukat.pusizka

  VálaszTörlés
 2. Ez egy nagyon kedves bejegyzés volt! :) Ugyan a közlekedés nem egyszerű, de valóban megéri néha elvinni őket társaságba. Nekem az a tapasztalatom, hogy az ikrek sokkal barátkozóbbak, mint az egykék, megszokták, hogy nem egyedül uralnak játékokat, ezért kevésbé irigyek is. Sokkal könnyebben szocializálódnak, hidd el! Ettől függetlenül nekem is kellemes csalódás volt, amikor babanapokra mentünk és nem féltek a sok gyerek között, sőt, merték kipróbálni a játékokat ők is, nem bújtak belém, mint amikor pl. itthon jön látogató hozzánk, akit esetleg nem ismernek. :)

  És hát igen, az a legfontosabb, hogy egészségesek, szépek, nagyok, kedvesek. Más nem számít. :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Judit!
  Nagyon édik a csajok! Új e-mail címem van, mert a Windows valamiért letiltotta a régit:SÍrók róla egy levelet a hét végén!!!
  Köszönöm a köszöntést♥♥
  sok puszi
  Dóri

  VálaszTörlés
 4. hopsz hétvégén egybe:)

  VálaszTörlés