2010. szeptember 6., hétfő


Kedvenc helyük a kutya kosara

Nagycsalád

5 megjegyzés:

 1. Gyonyoruek ,tunderiek,csoda szepek.Jaj anya nagyon buszke lehetsz rajuk olyan edesek,aranyosak.Nagyon ugyesen alldogalnak,azota mar valamelyik kiscsaj esetleg menni is tud?
  De sok szep ajandekot kaptak a csajok.Edesek vagytok a nagy csaladi foton,de cukik a lanyok a kutya kosaraban pont elfernek benne.pusizka

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok! Milyen nagy boldogság lehet egyszerre három egy éves kislányt ünnepelni. A képekről lejön, hogy milyen vidámak, boldogok és kiegyensúlyozottak a lányok. Nagyon édesek a tortákkal. Gyönyörű család vagytok! Sok puszi: Melcsi, Levi, Zsófi (aki szintén mindjárt egy éves :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj, ez érdekes. A kommentet az előbb írtam (09.07. 8.54-kor) és tegnap éjszakára tette be. Valami biztos nincs jól beállítva..

  VálaszTörlés
 4. Mindig meg tudsz rikatni.....
  Megegyszer Isten eltessen mindnyajatokat!
  Marcsi

  VálaszTörlés
 5. Szabináéknak: Nem, még menni nem tudnak, Isabella lépeget kettöt-hármat egyedül, de aztán inkább lemegy négykézlábba, az biztonságosabb.Köszönjük a dicséretet.
  Melcsi, köszönjük neked is, úgy érzem én is, hogy boldogok, pedig hát nem nagyon jut nekik egyenként sok figyelem.Boldog szülinapot elöre is a Zsófidnak!
  Marcsi, akkor nem egyedül sírtam:-)Köszi szépen!

  VálaszTörlés