2010. szeptember 28., kedd

Hétköznapok

Már jó régen írtam, most 3 hétig egyedül voltam, anyukám el volt foglalva a saját lakása renoválásával, kész lett majdnem minden, hétfön jött, most könnyebb így, bár jól elvoltunk négyesben is, csak a sok rámolás a festés után, az nem hiányzott.
A lányok nagyon ügyesek már, Isabella megy egyedül, semmi más nem érdekli, csak rója a köröket a nappaliban, megy, megy, megy, esik, sír, feláll, megy.
Mondta a terápiás nöci, hogy ha elindulnak, semmivel sem lehet majd lekötni öket, mert csak a lépegetés érdekes, hogy sajat maguk tudnak helyetváltoztatni.
Marlene is indulgat, 4-5 lépést megy, aztán inkább lemegy mászni, az a biztos. Elisa álldogáll, nem kapaszkodik, de elindulni még fél.
 Sok mindent tudnak már, a legújabb a tapsolás, nagyon tetszik nekik.
Annyira gyoran fejlödik az értelmük most, csak nézek néha, hogy tudják, mit beszélek, értik.
A lakásunk kezd egy rendes lakáshoz hasonlítani már, lassan helyére kerül minden.

Voltunk egy éves vizsgálaton, minden oké, oltást is kaptak, kivéve Marlene, aki kicsit szörtyögött, kellett megint inhalálni vele, de aztán rendbejött. Akkor megkapta ö is az oltást.

Itt voltak mindkét tesómék, még a lányok szülinapját ünnepeltük, olyan jó volt látni, ahogy játszanak, örülnek velük.
Dani nagyon jól elvan a lányokkal, bár ö már komoly óvodás, azért nagyon türelmes velük.
Nemsokára lesz kistesója, nekünk új unokatesónk.Remélem lány lesz, annyi babacuccunk van, amit odaadhatnánk.
Laoszban is megszületett az unokatesó, Harald bátyjának a kisfia, nem sokat tudok még róla, mert W. mostanában nem jön, de remélem valamikor megismerjük majd.
Jaj, annyit akartam írni, most meg semmi sem jut eszembe, korán van még, a lányok alszanak.
Ja alvás, nem akarom elkiabálni, de most elég jól alszanak, igaz napközben még mindig kint, este meg fél 10 elött nem alszanak el, de nagyrészt átalusszák az éjszakát.(ma 2x voltak fent, 1x Isabella, 1x Marlene)
Na, már hívnak is, majd innen folytatom.

2 megjegyzés:

 1. De jo hogy ennyire ugyesek a csajok,Isabella nagyon ugyes annak ellenere hogy o volt a legkisebb es az is,es mar biztosan megy hat ugyeske,Marline is koveti de Elisa biztosan fel de majd ha latja hogy a tobbiek milyen jol mokaznak menve o is elindul.Szurit kaptak jaj szegenykek es sirtak nagyon?
  pusizka

  VálaszTörlés
 2. Nomikam, annyira hianyoztok, faj a szivem, hogy nem lathatlak Benneteket, lanyok gyönyörüek es hogy milyen ügyesek!!!! Nem semmi, hogy Isabella hogy megy mar, a kis Morzsika, micsoda ereje van! Latom, nagyon jol megcsinaltatok a kertet, igazi gyerekparadicsom :)
  Örülök, hogy jol vagytok es hogy vegre lesz egy kis segitseged is!!
  Vigyazzatok nagyon Magatokra!!!!!
  Milllllio puszi

  VálaszTörlés