2010. április 17., szombat

Lassan, nagyon lassan kezdenek kikeveredni a betegségböl, szorgalmas ápolásnak és hatalmas mennyiségü gyógyszernek köszönhetöen.
Bonyolult még leírni is, mi mindent kapnak, Marlene 4 óránként inhalál, most már inhal.géppel, mert a kézi nem segített, sós víz+gyógyszer keverékkel, kap még homeos bogyót, orrcseppet napi 3x, este kortizonos kúpot, köhögésre napi 2x szirupot.
Elisa napi 3x inhal., a bébiinhalátorral, spray van benne, este köhögés elleni kúp, orrcsepp 3x és a homeos bogyó, orrát szívom többször, ö a legtaknyosabb.
Isabella napi 3x inhal sós vízzel, homeo, köhögési kúp, orcsepp 3x, ö viszont csak kicsit taknyos, viszont köhög, míg nem hány.
Szegénykéim, sípol a tüdejük, ahogy erölteti öket a köhögés, a szívem szakad meg.

A gyógyszerezést sajnos egyedül csinálom, anyós nem meri, meg tegnap el is ment haza, Haraldnak meg beesett hétvégére egy munka, még jó, hogy Zsóka átjött és segített, mert különben nem tudom, hogy bírtam volna.
Anyóssal jól megvoltunk, de azért jó kicsit magunkban lenni itthon.
Anyukám szerdán jön.
Remélem kikeveredünk lassan a betegségböl, mert már nagyon fárasztó, az éjszakai jól beállt ritmus is odavan, óránként kel alaki, aki aztán a köhögésével minimum egy másikat felébreszt.
Ma egész jó volt már, 4-töl keltek, M.+I. együtt, így legalább 11-tl regel 4-ig tudtam aludni.
Elisa kicsit fenn volt, de visszaaludt, így ö csak reggel 6-kor ébredt, még fenn van mindig, csapkodja a csörgöt.

Tegnap kicsit tornáztunk este a játszószönyegen, Elisa simán átfordul hátröl hasra, Marlene hasról hátra, Isabella is hasról hátra, de ö csak ha akar.
Sokat nevetnek, hangosan, hangulatukon nem látszik meg a betegség, talán Marlene az, aki a legragaszkodóbb most, ha meglát, nem marad el senkinél, hozzám akar jönni.
Mindenki nyálzik, már hamrosan jön a foguk, mindent eszeveszetten rágnak, napi 3x3 partedli a minimum.
Elisa még mindig szeret sikítozni, olyan hangos, hogy nem halljuk egymást és nagyon magas hangja van, Isabella kiabál, (heöööö, egüüüü, gü!gü! egügü, )Marlene halkan keveset dumál, de néha szeret felkiáltani, (he!)
Ma nem tudom mi lesz, talán Zsóka átjön segíteni, amúgy egyedül leszek, H. még ma is dolgozik ,este 5ig, remélem gyorsan hazaér, tegnap nagyon elfáradtam este egyedül.

Wolfgang is megjött Indiából, 12 órával azelött, hogy lezárták a légiforgalmat, szerencséje volt, jött rögtön hozzánk, nagyon barna és sovány lett, szombaton meg elvitte anyóst haza az én kocsimmal, mert az övéké kellett a barátnöjének.
Igy szombat este még beugrott és leadta a kocsikulcsot, kicsit szórakoztatott bnnünket az indiai+thaiföldi történeekkel, de este fél 10kor mi már nem nagyon bírtunk reagálni, H. egész nap dolgozott én meg ugye a csajokkal voltam, hullák voltunk mindketten.
10kor el is ment, mondtam neki, hogy mára bezárunk nem baj? (magától nem nagyon vette észre volna magát)
Nem haragudott.
Ma gyönyörü idö van, megyünk sétálni legalább én is kijutok kicsit, tegnap is nagyon jót tett, hogy szétnézhettem a világban egy órát.

3 megjegyzés:

  1. SZegeny kis csajok,remelem nagyon hamar meggyogyultok es ujra jokedvuek tunderiek lesztek.Szegeny anya eleg nehez lehet neked 3 beteg babaval.DE te ugyes vagy es szerencsere eros is igy kibirod.Nagyon csodallak amiat hogy igy tudod egyedul rendezni oket pedig 3-an vannak.Mindjart 8 honaposak a csajok ,nalunk is a Julia mindjart 8 honapos.Ugyesen fordulnak hasrol hatra meg forditva,jo rengeteg gyogyszerezes van a lanyoknak meg megjegyezni is sok.puszika

    VálaszTörlés
  2. Le a kalappal előtted. Elhiszem hogy elfáradsz estére.
    Jobbulást a lányoknak!
    Neked kitartást!

    VálaszTörlés