2010. február 20., szombat

A tegnapi napunk a látogatás jegyében telt, reggel H. visszavitte anyósomat Bad Hallba, én meg egyedül maradtam a lányokkal, jól viselkedtek, mintha tudták volna, hogy nincs segítségem.
Fél 11 tájban jött Gudrun és Marijana, velük osztottam meg kb.15 m2-t két hétig a kórházban, nagyon jól elvoltunk, mindhárman nagy hassal, fekvésre ítélve.:-)
Volt nagy fotózás, összeraktuk a gyerekeket, akik anno még belül voltak, most meg itt vannak, nagyok, szépek, egészségesek.
Amíg H. haza nem jött, itt voltak, segítettek.

Délután meg Orsi barátnöm hozta el Szilvit, aki hétvégére jött a családjával és még ránk is tudott idöt szakítani, pedig enélkül is sürü volt a programjuk.
Mindketten a férjekre hagyták a gyerekeket, remélem maradandó károsodás nélkül megúszták mindannyian:-)))
Nagyon gyorsan, nagyon sokat beszélgettünk:-)
Képek lent.
Kicsit lejjebb egy másik látogatás képei, Laura és Csoki, Orsival és Marcellel, ök pár nappal elötte voltak itt, jót játszottunk, kaptam jó tippeket Mártitól, hogy tornázzunk Isabellával, azóta is minden nap gyakorolunk és nagyon tetszik neki, ha már elkezdem énekelni a "Száraz tónak..", már nevet.
Jövö héten keresek fizikoterápiást neki, akihez majd járunk, vagy ha minden jól megy, ö jön el hozzánk.

A csajaim elkezdtek nyúlkálni a dolgok után ,kézbe vesznek majdnem célirányosan dolgokat, kezüket nézegetik, Isabella a lábait is, ahogy rugdal.
Elisa és Isabella teljesen oldalra tudnak már fordulni, Marlene nyálzik és töm ia kezeit a szájába, berreg, köpköd egész nap.
Sokat nevetnek, nézik egymást, mosolyognak a másikra.

Elsö közös játékukat is meg tudtam figyelni, nagyon csönd volt az ágyban, együtt feküdtek.
Marlene megfogta Isabella fülét, I. fogta M. vállát, nézték egymást, M. berregett egy kicsit, I. nevetett rajta.Hát totál elgyengültem tölük.

Elisa felfedezte a hangját, ha jól van, vagy akkor is, ha valami nem tetszik, hangosan sikítozik, mondja a magáét.
Hm,,még írnék, de hallom felébredtek, mennem kell.

1 megjegyzés:

  1. De jo hogy azert akad segitseged is.Jaj jo hogy nem most voltatok korhazban mar megijedtem hogy betegek vagytok.Azok a kis csopsegek meg pocaklakok voltak mikor a 3 lany mar megvolt szuletve.De jo hogy ennyi vendeged volt igy nem maradsz el a baratoktol csak annyi hogy ok kell menjenek hozad.Edesen szorakoztatjak egymast a dragak.puszika

    VálaszTörlés