2010. február 12., péntek
Mostanában nem sokat fotóztunk, ezek lettek, pillanatképek a teljesség vagy perfekció teljes igénye nélkül.
Anyósom itt van, jól kijövünk, nem vészes, mert nagyon el van foglalva, így nem tud nagyon az idegeimre menni :-))Segít is sokat, mosogat, ha valamelyik gyerek sír, rögtön ott terem, söt, ha én veszek fel valakit az ágyából, kiveszi a kezemböl, hogy menjek egyek, tusoljak, vagy csináljam a dolgom, szóval nagyon rendes.
Ma kicsit kikészítettek bennünek a lányok, semmit sem aludtak napközben ,de persze még mindig jobb, mintha éjjel nem aludnának.
Marlene ébredt éjjel 2kor, éhes volt, evett és aludt tovább, a többiek átaludták az éjszakát.
Ma este fürdettünk, sajnos Isabella megint totál bepánikolt, remeg, üvölt, szemeiben a rettegés, én nem tudom, mi történt vele, hogy ennyire fél a víztöl.
Ha bemegyünk a fürdöbe, és a víz fölé rakom, már kezdi az ordítást.
Egész idö alatt nyugodtan, halkan beszélek hozzá, (persze nem hallja nagyon, mert annyira üvölt) próbáltuk már pelenkába csavarva, hason, háton, ülve, mosdóban, aztán a vége mindig az, hogy gyorsan megmosom, aztán ki vele a vízböl és vizesen szorítom magamhoz, míg abba nem hagyja a sírást, akkor már biztonságban érzi magát.
Ilyenkor annyira kész van, hogy eszik és már alszik is.
Jaj, most jutott eszembe, hogy milyen éhes vagyok, meg fürödni is kéne, szóval majd még írok holnap vagy vasárnap, mert H. itthon lesz.
Jó éjt.
3 megjegyzés:

 1. ...és ha beülnél vele együtt a kádba ? (csak egy tipp)
  Nekünk is volt babakorukban ilyen víztől félős korszak, de ahogy jött, el is múlt pár nap alatt.

  VálaszTörlés
 2. Gyonyoruek a lanyok mint mindig de annyira edesek es szepek de meg midig nem tudom megkulonboztetni oket.GYonyoru a szoknyas csajszi,a tobbire is azt kellett volna adjal habar ok is szepek es csinosak.Most ep belegondoltam hogy mennyi ruhat kell neked mosnod.Szegeny kis Isabella nem lehet hogy fel a viztol hogy megijedt.Lehet hogy jo otlet lenne vele furdeni.puszika

  VálaszTörlés
 3. Szia, most találtam rátok, elkezdtelek olvasni, gyönyörűek a lányok.
  Nálunk pasasuralom van, három pasas uralja az életem, de nem egykorúak. :D így is panaszkodok időnként....
  Nekünk is volt egy ilyen sírós-fördős élményünk nagyobbik fiacskámmal, egyszer melegebbre sikeredett a fürdővíz, és utána hetekig nem szeretett fürdeni. Egy idő után elmúlt, bár a mai napig nem szereti, ha a fejét mossuk.
  Üdv,
  Andici

  VálaszTörlés