2010. február 23., kedd

Mindenki alszik, próbálok gyorsan írni...
Már 4.napja egyedül vagyok a csajokkal és meglepöen jól megy, persze elfáradok estére, a lakás meg fut, de nem érdekel.
Vasárnap H. segített, tegnap Kispötty barátnöm és Bruno fia voltak itt, ma meg Orsi és Marcel, nagyon jó, ha benéz valaki.
A lányok nagyon jók, mintha tudnák, hogy most ügyesnek kell lenni.
Marlenet ma meg akartam mutatni Orsinak, hogy hogy hasal, erre hipp-hopp átfordult a hátára, csak néztünk, nem is tudtam szólni, annyira meglepödtem.
Azóta még háromszor sikerült neki ,de gyorsan elfárad, persze ha bekapcsolom a videot, az istennek sem fordul át, csak, ha nincs ott a gép.
Isabella ma fürdött, mert tegnap elaludt, mire a többeik végeztek, ezért ma délölött pótoltuk, nem volt nagy ordítás, végül a vödör-módszer bevált, kis sírással, de már nincs az a halálfélelem a szemében és nem remeg az életéért, mint eddig.
De mivel nagyon komplikált vödörben fürdetni, (két emberes) kaptam még az otthoni barátnöktöl egy müanyak tartót, amit a kádba kell tenni és az tartja a gyereket, nem kell fogni. Na ez bevált. Isabella kicsit szepegett, de azért megpróbált rugdalózni a kis piszkafa lábaival, mintha (majdnem) tetszett volna neki.
Elisa sikongat továbbra is, kiabál, hogy hé, jöjjön már valaki, ha unatkozik. Nagyon erös hangja van, ébreszt mindenkit, így sokszor még alig nyikkanik, már lopom is ki a szobából, hogy a többiek aludhassanak.
Marlene tegnap este fél 11töl reggel fél 10ig aludt. A végén már 10 percenként néztem be, lélegzik-e még.Tiszta frász ez a gyerek.
Holnap vagy csütörtökön elmegyek a templomba, hogy megkérdezzem a keresztelö részleteit, nem ismerem ki magam, ijesztegetnek ,hogy a keresztszülök nem lehetnek elváltak, (itt már egy kiesik) aztán, hogy mind meg legyen bérmálva, itt megint kettö kiesik a háromból, meg ne legyen kijelentkezve a temlpomból (fizesse az adót) itt is kiesett az egyik.
Remélem nem kell elmennem a munkahelyemre, hogy szentéletü apácákat keressek keresztszülöknek.(mert nálunk van egy csomó apáca a Caritasnál)

Ja, meg legyen idöpont is, mert mi már mindenkit értesítettünk az idöpontról, de a temlpom ezt még nem tudja:-)))
Max. csapunk egy bulit Isten nevében:-)))

6 megjegyzés:

 1. Mennyi mindent tudnak ezek a csajok mar.Marlyne nagyon ugyes hogy mar atfordul,Isabella remelem mar megbaratkozott a vizzel,es Elisa o az a nagy alvo nagyon ugyes.Ugy lattom nalatok is ugy megy ha egyik folebred rogton kikell vinni a szobabaol hogy a masik alhason.remelem minden rendbe lesz a keresztelovel.puszika

  VálaszTörlés
 2. Jucuska, a vége nagyon viccesre sikerült!
  Örülök, hogy bíros a sprapát és jó a kedved, pláne, ha még blogolni is van idöd.

  Marlene szuper ügyes!

  Isabella meg majd csak rájön, hogy fürdeni jó.

  Puszi,
  Lalumami

  VálaszTörlés
 3. Judit! :) Örülök, hogy a kistrikrek egyre ügyesebbek lesznek! :) Remélem te is jól vagy, már hiányoztok! Keresztelö? Az de kib*szás, mármint de sok komplikáció van... de nembaj, mert ha a papnak gondja van, majd jól fejbe vágjuk. Szenteltvizes tálkával! :D Minden egyes alkalommal! :D
  Remélem nemsokára látjuk egymást, akkor hozom a madridi fotóimat is!

  Sok-sok puszi a lányoknak, neked és Harrynak is!

  Lóbaba

  VálaszTörlés
 4. Szia Jucus,
  nagyon ügyesek a csajok, olyan szepen nönek es fejlödnek!
  Mikor lakkozod ki mindig ilyen szepre a körmeidet...........???Fantasztikus mennyi energiad van!!
  Puszi
  Marcsi

  VálaszTörlés
 5. anya legyszi ird meg hogy mikor van alanyok szulinapja?puszika

  VálaszTörlés
 6. Szabinácska, a aányok augusztus 24.én születtek és a te kishercegnöid? A vízzel már barátkozunk lassan, nagyon lassan:-)
  Marcsi, hol lakkos a körmöm?Már nem is emlékszem hol a körömlakk:-)Puszi neked is
  Àdika, megyek olvasni a blogot, hogy mi volt Madridban, már annyira kíváncsi vagyok, aztá nne mjutok odáig.Ma itt volt Börni ,megismert, imádom.Pusz
  Lalumami, aztán rájöttem, hogy nem volt nagyon vicces, remélem senkit sem sértettem meg, hogy Istennel vicceltem ,de szerintem neki van humora.
  Lalu berregös videoja nagyon jó!

  VálaszTörlés