2009. november 7., szombat

Szerdán volt az ambulancia, csütörtökön a gyerekorvos.
Sajnos kifogtunk egy nem túl jó dokinöt, akit a Barbara ajánlott, a növér aki jár hozzánk.
Nem is szimpatikus, de a gyerekek miatt, ha jó lenne, nem bánnám.
De nem jó.
Alig beszél, elég idös, minden héten berendel bennünket, hogy megmérhesse a gyerekeket, holott a Barbara felajánlotta, hogy amit ö mér itthon, bediktálja nekik minden héten telefonon, hogy ne kelljen ezért külön a rendelöbe menni, de elutasították.
A lányokat le kell vetköztetni minden alkalommal meztelenre, a váróban, hogy a mérlegre kerülhessenek.
A kórházból a professzornö kérte, hogy kezdje el az oltásokat, föleg a Rota vírust, erre azt mondta, ahhoz még korán van, a másikat, amit kértek a kórházban, hogy okvetlenül oltassam be öket minél elöbb vele, arra azt mondta, majd a hónap végén.
:-(((
Csípöultrahangra adott beutalót, mert ö nem csinálja, de nem is ajánlott ortopédust, majd én keressek egyet.
Marlenenek van egy kis köldöksérve, semmit sem kell csinálni vele, majd egy éves koráig rendezödik magától, arra azt mondta, ragasszuk le ragtapasszal, na ennyit még én is tudok, hogy az már elavult módszer, Barbara is forgatta a szemeit, mikor meséltem neki.
Sajnos ebben a negyedévben már nem lehet másikhoz menni, de januártól váltunk orvost.
Kérdeztem, hogy vegyek-e otthonra valami lázcsillapító kúpot, vagy más cuccot, ha betegek lesznek a gyerekek, azt mondta minden panasszal menjek be a kórhazba, éjjel is.
Ugy gondoltam, egy 38 fokos lázzal nem fogok berohanni a kórházba, pláne hogyan a hárommal, vagy kettö itthon hagyjak, nem tudom, belegondolt-e, hogy indulunk mi minden útnak neki.

Na mindegy, lecseréljük, mihelyt lehet.

Amúgy kedves, rendes, csak hát nem érzem magam jól nála.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése