2009. november 3., kedd

Ma reggel (egy Marlene által átbulizott éjszaka után) már/még ébren vagyok. M. nem tudott elaludni, este 9kor evett, aztán böfizés, lefektet, nyögés, ami átcsap ordításba, fél 11ig kapott még cicit, teát, cseresznyemag párnát felmelegítve a hasára, újabb friss pelenkát, zötyölést, énekelést, seggrázást, cumit, semmi sem volt jó, aztán ilyenkor végsö kétségbeesésünkben nálunk landolt az ágyban, ahol rögtön elaludt, apuja akkor visszavitte aludni, fél óra múlva kezdödött minden elölröl.
Azért 1 után aludt egy kicsit.
Ma megyünk a koraambulanciára, vérvétel lesz meg általános kontroll.

Remélem a monitort is beszüntetik, már nagyon utálom, hál Isten nem volt eddig egyetlen komoly riasztás sem, csak ha elcsúszott az elektróda a mellkasukon, akkor csipogott a gép. (mondjuk ez éjjel 3kor nem túl kellemes, pláne hogy mindhárman felébrednek rá).

A lányok vérszegények is, kapnak még vasat, calciumot, vitamint, folsavat a tejbe, + egy hatos csomag injekciókúrát, amink már egy hete vége, remélem ezeket is leállítják, majd a vérvételtöl függ.

A gyógyszereket én adagolom, 5kor, 9kor, 1kor, stb., ráadásul a calcium es a vas nem bírja egymást így külömbözö idöpontban kell adni, meg még van egy tejkiegészítö, amit 5 kilóig kell adni nekik, minden tejbe 4 kanállal, ebben ásványi anyagok meg vitaminok vannak, egy doboz 4-5 napra elég, aztán külön kell rendelni a gyógyszertárban, van pofájuk 18 Eurot elkérni érte.
Remélem ma leállítják a vérképzö gyógyszereket meg a monitort, akkor már könnyebb lesz.

Na megyek készülödni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése