2009. augusztus 16., vasárnap

Az infúzióm tud valamit!!!!
Èjjel nagy alvás, forduláskor semmi fájdalom, hasam könnyü pihe (hahaha, azért az nem) , de mindenképp érzem a hatást, most, hogy 2 napig nem kaptam, rájöttem, hogy milyen jó, ha van.

Vénám kitart még, lehet, hogy tényleg jót tett ez a pár nap pihenö neki.

Reggeli vizitnél minden oké, holnap kezdünk egy új tüdöérlelést, mert az elsö már 5 hete volt, a doki szerint minél frissebb, annál jobb, na meg a lányoknak is jobbak lesznek az esélyeik, hogy egyedül lélegezzenek, ha pár héten belül a világra jönnek.

Mivel egy egy szteroidos injekció (vagyis 2, két nap kapom, egymás után) jöhetnek fájások, mint mellékhatás, de remélem nem, kapom folyamatosan a fájásmegelözöt infúzióban.
Nem nagyon bíznak semmit a véletlenre, tegnap este a növér még egy extra tokot csinált, hogy vannak-e esetleg fájások, tök rendes volt töle, amúgy nem mutatott ki semmit a gép.

Délben Eva jött, aki nem a volt ágyszomszédom Eva, hanem a fönököm, (az új fönövér, eddig Rita helyettese) férjével voltak itt látogatni, nagyon kedves töle, hogy megint eljött, amúgy pont ma írtam nagy viccesen az Anyatanyára, hogy mi ma a Gloriettre megyünk reggelizni Haralddal, utána bolhapiacra, aztán megebédelünk a belvárosban és utána fürdünk az Alte-Donauban (jóvanna, lehet egy kicsit fantáziálni..), szóval Eva mesélte, hogy ma a Glorietten voltak reggelizni!!!!!!!
Elötte egy órával írtam ezt a reggelivel a tanyára. Véletlen, ugye?

Délután lemerészkedek infúzióstul+tolókocsiban 10 percre a szabad levegöre, Daniela a növér már ajánlotta, úgyhogy engedélyezve is van.
3 körül jön Harald, hozza a kocsit lentröl.

Ma valami borzalmas fött marhahús volt ebédre, Semmelkrennel, (zsemlyegombóc és torma krémes-folyós keveréke, boá....) meg sótlan reszelt krumplival, hümmmmm............
Harald biztos hoz szendvicset, mindig szokott.
Na: délutáni csendespihenö.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése